aspect

vineri, 10 august 2012

Gel pentru igiena intima "For you"


Pret 26 lei - 100 ml.

UPDATE: a revenit in magazin !

 Acest gel pentru zona intima nu agreseaza pielea,nu o usuca si impiedica dezvoltarea unei flore bacteriene neprietenoase.Gelul este concentrat si nu necesita pentru spalare decat " un bob de mazare" luat pe deget.

Ingrediente: ulei ceai verde, acid lactic, tensida vegetala blanda, apa purificata, ulei esential de rozmarin si conservant agreat ecocert.

Tensida de origine vegetala  are rolul de: a face spuma, a elimina grasimea si diversele depuneri de pe suprafata pielii, scade tensiunea apei de pe suprafetele cu care intra in contact, eliminand orice "murdarie" fiind foarte delicat cu pielea.
Acidul lactic este un derivat din surse vegetale sau lapte si are rolul de a limita dezvoltarea bacteriilor în diverse compoziții, îmbunătățestete textura pielii.
Uleiul de ceai verde si uleiul de rozmarin sunt recunoscute pe langa multiplele proprietati ca fiind : antiseptice, antifugingice, antibacteriene , ajutand chiar si in candidoze, la fel ca si uleiul esential de grapefruit care este antibacterian si antifungic cu spectru larg, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.


Se prepara in momentul comenzii.

Atentionare: nu este indicat femeilor insarcinate ori care alapteza, datorita uleiului esential de rozmarin din compozitie.



                                         

8 comentarii :

Oau, ma impresionezi, sincer, cu atatea noutati...cred ca o sa am o lista de cumparaturi luuunga cat de curand de la tine!:)

bea , dar stiu ca ai fost ca o furnicuta in utima vreme:) te felicit pentru bunatati.....abia astept sa vad ce ne mai rezervi..am eu o presimtire ca mai urmeaza ceva..pupicei :)

@Cristina,daca reusesc asta,ma declar pe deplin multumita.Te pup cu drag.
@Laura,ai ghicit,mai urmeaza multeeeeee!Pup cu dulce.

Si eu astept sa vad ce mai urmeaza!!!
Mult spor!
veronicad

'Neata Vero!Asa,asa,dar sa mai faci si treaba intre timp,hi,hi....Multumesc si te pup.

toate tentatiile imi sunt interzise... :(

Gabi,asta ti-ar merge doar daca nu punem UE de rozmarin,ceaiul verde nu-i problema,doar ca are un miros pe care nu stiu daca l-ai agrea(cantitatea nu e mare).Te pupi.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts