Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

luni, 31 ianuarie 2011

Proprietatile uleiurilor

              Sapunurile ,asa cum spuneam sunt facute din grasime de cocos,ulei de  de masline si floarea soarelui,ceara si uleiuri de ingrijire.Voi vorbi un pic,de proprietatile fiecaruia in parte.
             Grasimea de nuca de cocos este o grasime solida,care are consistenta unturii de porc. Are culoarea  alba si este dezodorizat, fiind recomandat atat in cosmetica, dar si in bucatarie. Grasimea de cocos in cosmetica are multe beneficii: incheaga foarte bine sapunul si face foarte multa spuma.Beneficiile lui mai includ si:
- ingrijirea parului, ajutand la cresterea podoabei capilare, oferindu-i un plus de stralucire, asigura lipsa matretii si o buna hidratare a scalpului printr-un masaj regulat cu grasime de cocos;
-ingrijirea pielii: este folosit cu succes in diferite probleme ale pielii ,inclusiv psoreazis, dermatita, eczeme si alte infectii. Mai este bun pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii.
             Prin urmare este ingredientul principal folosit in produsele de ingrijire a corpului, cum ar fi: sapunuri, creme, lotiuni, etc.
           Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamine si lecitina,protejeaza pielea impotriva influentelor de mediu si actioneaza ca un dezinfectant.Uleiul presat la rece contine beta caroten.
           Din vremurile stravechi ,uleiul de masline a ocupat un loc important in retetele de infrumusetare.Proprietatile acestui ulei variaza de la intarirea unghiilor,catifelarea pielii si pana la redarea fermitatii si supletii pielii bustului.El contine o multime de vitamine cum ar fi:A,B1,B2,C,D,E,K,fier,acizi grasi nesaturati ,saturati,etc.Uleiul de masline mai este considerat si "aurul lichid" pentru proprietatile pe care le are.
          Ceara este foarte buna pentru a trata diverse probleme de piele:rani,eczeme si are efect benefic asupra circulatiei sangvine si asupra intregului echilibru al corpului.
            Mierea regenereaza pielea, o hidrateaza,  dandu-i elasticitate,  o tonifica ,are efecte antibacteriene si este un extraordinar remediu pentru pielea afectata de acnee ,ori zgarieturi, refacand tesutul ,avand rol astringent si vitaminizant,  catifeland  pielea.
           Uleiul de jojoba are aproape aceleasi proprietati ca sebumul creat de pielea noastra  in mod natural.El este unul din cele mai eficiente uleiuri datorita puterii de absortie .Acest ulei este foarte indicat persoanelor cu piele sensibila , un  bun remediu impotriva ridurilor, are  proprietati antibacteriene si este folosit cu succes  in producerea diferitelor produse de par.
          Unt shea rafinat:contine vitamine,foarte hidratant si este indicat pentru pielea cu probleme deoarece ajuta la refacerea epidermei.
          Uleiul de struguri are continut mare de acizi grasi esentiali si se absoarbe usor in piele fiind indicat pentru pielea sensibila si orice tip de ten.Contine mai mult de 70% acid linolic si acizi importanti ,care retin timp indelungat apa in celule.Are actiune antiinflamatoare puternica,de regenerare si revitalizare.Confera pielii elasticitate,diminueaza ridurile,mentine echilibrul dintre grasimi si umiditatea pielii.Este un antioxidant important.Acest ulei se absoarbe lejer,conferind tenului un aspect ingrijit si mat.Se foloseste atat in cremele de zi ,cat si de noapte.Cu el se poate face un masaj al corpului sau se pot face aplicatii fierbinti.Foarte bun in sapun ca superfating.
          Untul de cacao  este un puternic antioxidant,redutabil remediu impotriva radicalilor liberi.In acelasi timp untul de cacao stimuleaza  producerea de colagen ,lupta impotriva imbatranirii pielii si pastreaza elasticitatea si fermitatea tesutului.Are proprietati hidratante iar continutul de acizi grasi si antioxidanti naturali   contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
             

Bine ati venit

                                   Bine ati venit pe blog magazin!
          


               De azi inainte,pe acest "blog magazin" veti gasi produsele fabricate manual de mine,acasa,pentru cei care doresc un sapun natural.Veti gasi aici: -sapunuri fara arome si coloranti pentru cei care au pielea sensibila ori sunt alergici;
-sapunuri cu arome uleioase cosmetice,calitate germana pentru cei care prefera mirosurile discrete;
-sapunuri pentru copii; 
-sapunuri scrub;
-sapunuri cu plante si multe alte feluri;
-unt de corp ;
-balsam de buze.
                     Pentru productia de sapun folosesc doar uleiuri si grasimi vegetale,iar cele de baza folosite sunt:grasimea de cocos ,uleiul de masline si cel de floarea soarelui.Surplusul de grasime care ingrijeste delicat pielea si o hidrateaza poate fi:untul shea,untul de cacao,uleiul de jojoba,macadamia,orez,struguri si multe altele ,pe care le veti regasi in ingredientele folosite pentru fiecare sapun in parte.Acestea sunt taiate manual.
              Pentru untul de corp folosesc aceleasi grasimi si uleiuri benefice pielii.
             Nu am pretentia ca fac sapunuri mai bune decat alte persoane,dar cele care ma vor recomanda sunt chiar produsele facute de mine.Pentru ca acest lucru sa se intample,am nevoie doar de o sansa pe care sa mi-o oferiti pentru ca produsele mele sa ma recomande.
                      
             

Featured Posts