Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Grasime cocos - unt,ulei cocos

34 lei= 1 kg.
Nu este pe stoc !
              Grasimea de nuca de cocos este o grasime solida,care are consistenta unturii de porc. Are culoarea  alba si este dezodorizat, fiind recomandat atat in cosmetica, dar si in bucatarie. Grasimea de cocos in cosmetica are multe beneficii: incheaga foarte bine sapunul si face foarte multa spuma.Beneficiile lui mai includ si:
- ingrijirea parului, ajutand la cresterea podoabei capilare, oferindu-i un plus de stralucire, asigura lipsa matretii si o buna hidratare a scalpului printr-un masaj regulat cu grasime de cocos;
-ingrijirea pielii: este folosit cu succes in diferite probleme ale pielii ,inclusiv psoreazis, dermatita, eczeme si alte infectii. Mai este bun pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii.
                Prin urmare este ingredientul principal folosit in produsele de ingrijire a corpului, cum ar fi: sapunuri, creme, lotiuni, etc.
               

                                                       Va doresc o zi minunata!

                                       

                                        

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Sapun de lux "Cinnamon & milk "

10 lei ~ 70- 80 gr. nu este pe stoc
          Ingrediente: ulei de cocos, unt shea, ulei floarea soarelui si struguri, lapte de capra, NaOH, pudra de scortisoara, ulei esential de scortisoara.
          Este un sapun cremos,foarte spumos si astea se datoreaza  si prezentei laptelui de capra.Binefacerile lui erau bine cunoscute de Cleopatra care il folosea pentru mentinerea renumitei sale frumuseti.Cercetarile din timpurile moderne au aratat ca ingredientii activi din laptele de capra sunt identici cu cei din stratul protector al epidermei umane,calitate ce ii confera o mare biodisponibilitate,pe langa alte valente demne de luat in seama.Pentru pielea sensibila nu este indicat, datorita continutului de pudra de scortisoara,care poate fi iritanta.
        Uleiul de cocos ( este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei),despre beneficiile untului shea nerafinat se stie( ca el contine vitamine, este  foarte hidratant , indicat pentru pielea cu probleme fiindca ajuta la refacerea epidermei),  floarea soarelui (care protejeaza pielea si actioneaza ca un dezinfectant) si uleiul extras din seminţe de struguri ( se potriveşte pentru orice tip de ten, conţine mai mult de 70% acid linolic şi acizi graşi importanţi, care reţin timp îndelungat apa în celule, are o acţiune antinflamatoare puternică, de regenerare şi revitalizare, conferă pielii elasticitate, diminuează ridurilor, menţine echilibrul dintre grăsimile şi umiditatea pielii, este un antioxidant important si se absoarbe lejer, conferind tenului un aspect ingrijit şi mat).

Indicat pentru ten normal si gras.

Featured Posts