aspect

duminică, 27 mai 2012

Pentru piele atopica " Perfect skin "

Pret 26 lei - 50ml. nu este pe stoc

Crema este destinata pentru ingrijirea pielii atopice, pe care o hidrateaza si vindeca .Datorita compozitiei bogate in ovaz, galbenele si musetel, calmeaza iritatiile pielii , reduce uscarea ei si calmeaza pruritul .

Ingrediente: macerat de galbenele si musetel ,emulsifiant, pulbere de ovaz coloidal, extract de galbenele si musetel, bisabolol, vitamina E, emulsifiant vegetal, conservant agreat Ecocert.
*Maceratele au rol puternic inflamator, sunt capabile sa reduca semnificativ edemele si congestiile pielii, protejeaza impotriva degenerarii celulare, vindeca si promoveaza regenerarea tesutului pielii, au proprietati calmante, catifeleaza si dau elasticitate pielii.
*Pulbere de ovaz coloidal este un activ cosmetic ce calmeaza mancarimile si iritatiile pielii, mentine si imbunatateste elasticitatea pielii, catifeleaza si imbunatateste hidratarea , accelereaza vindecarea ranilor si regenerarea lor.
*Extractul de galbenele este anti-inflamator, antioxidant, vindeca si inmoaie pielea deteriorata iar extractul de galbenele este anti-alergic si la fel ca si galbenelele calmeaza, vindeca si repara pielea.
*Bisabolol ,un alt activ cosmetic, calmeaza iritatiile, vindeca si repara, anti-inflamator, antifungic si antibacterian.

*Vitamina E este antioxidant ( previne rancezirea uleiurilor ), blocheaza actiunea radicalilor liberi, anti-inflamator, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii , imbunatateste microcirculatia.


4 comentarii :

Beatrice, ai facut o crema grozava, cred ca multe persoane vor beneficia de calitatile ei minunate, felicitari !

Multumesc Geta,sper.Adevarul este ca am fost intrebata de cateva persoane daca fac si...iata,m-am conformat.Pup cu drag.

buna. cum fac sa intru in posesia unei astfel de creme? multumesc, ela

Celeapca Elena te rog sa-mi lasi mesaj la adresa de email pe care o gasesti in bara laterala dreapta unde scrie bine ati venit , pentru a putea sa discutam.Te astept cu drag.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts