aspect

marți, 14 august 2012

Guest post by Ankadaus




Buna dimineata si bine va regasesc !Astazi avem un "guest post" in urma concursului desfasurat in colaborare cu coshuletzulcolorath careia ii multumesc inca o data pentru colaborare.Deoarece ea nu a reusit sa posteze din motive obiective, eu am decis sa nu va tin in suspans si "sa gazduiesc" ceea ce a avut de spus castigatoarea concursului. Lectura placuta !


Buna

A trecut ceva timp si pot sa-ti spun ca mi-am facut o parere despre produsele Kabea primite in urma giveaway-ului organizat ...

Sapunul Scruby : Ce spune productorul?!

Acest sapun este fabricat dupa o reteta nou conceputa si este mai hidratant, mai cremos si mai spumos ! :)         Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de masline, ricin si palmier, apa, NaOH, argila neagra si pudra de carbune, argila alba, seminte de mac si capsuni, uleiuri esentiale de ghimbir, menta si eucalipt.
Ce parere am eu:

-este un sapun foarte bun ce exfoliaza usor pielea, am reusit sa-mi scot firele crescute sub piele cu ajutorului lui( un + mare de tot);
- este hidratant si lasa pielea neteda;
- miroase foarte putin, a ceva de plante ...nedefinit;
-imi place sa-l folosesc pe fata cateodata pentru a simit senzatia de "scartait" a pielii foarte curata;
 - un minus ar fi...desi toate sapunurile naturale il au, ...fiind 100% natural are in compozitie o proportie destul de mare de apa...astfel se consuma destul de repede...mai repede decat un sapun obisnuit.
    In concluzie il ador si o sa-l comand.

Gel pentru igiena intima "For you"- Ce spune productorul?!

Un gel pentru zona intima, care nu agreseaza pielea, nu o usuca si impiedica dezvoltarea unei flore bacteriene neprietenoase. Gelul este concentrat si nu necesita pentru spalare decat "un bob de mazare" luat pe deget.

    Ingrediente: tensida vegetala blanda, apa purificata, acid lactic, ulei de ceai verde, ulei esential de rozmarin, conservant agreat Ecocert.

Ce parere am eu:

-este cel mai bun gel de igiena intima pe care l-am folosit, foarte spornic si parfumat;
- are un miros excelent ,este delicat cu zona intima;
-textura este usoara si lasa o spuma bogata;
-iti ofera o senzatie de curatenie si de prospetime care se pastreaza mult timp;
- linisteste pielea iritata datorita epilarii (un mare plus avand in vedere ca a venit perioada costumlor de baie :d ) ;
Ador acest gel atat pentru miros cat si pentru calitatile lui...ce sa zic imi place atat de mult incat , recunosc, il folosesc si pentru restul corpului din cand in cand...dar nu prea des..nu vreau sa se termine...apropo cantitatea este de 100 ml si cred ca ma va tine 2-3 luni fiind foarte spornic.

Multumesc "Coshuletzul Colorath" si "Kabea" pentru sansa de a incerca aceste produse.

Iti multumesc si eu draga mea, insa as vrea sa fac o precizare: sapunurile nu contin atat de multa apa incat sa se termine repede, insa ele fiind facute 100% natural fara intaritori artificiali e firesc ca termenul de folosire sa fie mai scurt decat cel cu care ne-am obisnuit cu totii de la cele din magazin.In ciuda acestui "minus " asa-i ca merita luate ?! :*

                                                O  ZI  FRUMOASA  TUTUROR !

3 comentarii :

produse minunate,reprezentanti seriosi ,fara dar si poate cele mai bune produse naturale sunt la @kabea

Asa-i Ana ?! Multumim,multumim :)),draguta ca intotdeauna ! :*

Multumesc tare mult pentru aprecieri si asa cum iti spuneam,multumirea voastra este satisfactia mea cea mare. :*

Trimiteți un comentariu

Featured Posts