aspect

joi, 13 septembrie 2012

Balsam pentru par " Lovely hair "

Pret 34 lei - 100 ml.


Acest balsam de par este creat special pentru ingrijirea si hidratarea parului uscat,fragil, vopsit,facut permanent ori agresat de alti factori.
Ofera parului volum, stralucire, hidratare, il hraneste profund, iar parul devine mult mai sanatos si frumos.

Ingrediente: unt shea nerafinat, ulei de ricin , ulei de struguri, emulsifianti vegetali, acid lactic, phytokeratine, proteine de orez, apa si conservant agreat ecocert.

Untul shea nerafinat protejeaza, reface stralucirea si frumusetea parului, hranind profund fibra de par.
Uleiul de ricin intareste firul de par ,regenereaza si hidrateaza pe cel deteriorat de vopsea ori permanent , promovand cresterea lui.Minunat pentru par uscat,devitalizat,fragil.
Uleiul de struguri hraneste si ingrijeste firul de par.
Acidul lactic are afinitate mare cu parul, este keratolitic (ajuta la indepartarea pielii moarte,elimina matreata ), adauga stralucire parului , il intareste si promoveaza o hidratare corespunzatoare.
Phytokeratine este un compus din proteine de grau, fiind un activ deosebit in produsele pentru par deoarece ofera rezistenta, volum si stralucire parului. De asemenea imbunatateste si mentine hidratarea parului, intareste structura firului si-l face stralucitor.
Proteine de orez sunt minunate in ingrijirea parului pentru ca ofera ingrijire parului si volum, imbunatateste si mentine hidratarea parului.


Se prepara doar in momentul comenzii.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts