Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

marți, 29 mai 2012

Giveaway cu Criss !




Buna dimineata !
Daca nu este, o facem noi cu un giveaway gazduit cu drag de criss-lifestyleinmyway  care isi sarbatoreste si ziua de nastere !
LA MULTI ANI din partea noastra si-ti doresc ca toate visele tale sa devina realitate ! >:D<

                                         SUCCES  SI  O  ZI  MINUNATA !

duminică, 27 mai 2012

Pentru piele atopica " Perfect skin "

Pret 26 lei - 50ml. nu este pe stoc

Crema este destinata pentru ingrijirea pielii atopice, pe care o hidrateaza si vindeca .Datorita compozitiei bogate in ovaz, galbenele si musetel, calmeaza iritatiile pielii , reduce uscarea ei si calmeaza pruritul .

Ingrediente: macerat de galbenele si musetel ,emulsifiant, pulbere de ovaz coloidal, extract de galbenele si musetel, bisabolol, vitamina E, emulsifiant vegetal, conservant agreat Ecocert.
*Maceratele au rol puternic inflamator, sunt capabile sa reduca semnificativ edemele si congestiile pielii, protejeaza impotriva degenerarii celulare, vindeca si promoveaza regenerarea tesutului pielii, au proprietati calmante, catifeleaza si dau elasticitate pielii.
*Pulbere de ovaz coloidal este un activ cosmetic ce calmeaza mancarimile si iritatiile pielii, mentine si imbunatateste elasticitatea pielii, catifeleaza si imbunatateste hidratarea , accelereaza vindecarea ranilor si regenerarea lor.
*Extractul de galbenele este anti-inflamator, antioxidant, vindeca si inmoaie pielea deteriorata iar extractul de galbenele este anti-alergic si la fel ca si galbenelele calmeaza, vindeca si repara pielea.
*Bisabolol ,un alt activ cosmetic, calmeaza iritatiile, vindeca si repara, anti-inflamator, antifungic si antibacterian.

*Vitamina E este antioxidant ( previne rancezirea uleiurilor ), blocheaza actiunea radicalilor liberi, anti-inflamator, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii , imbunatateste microcirculatia.


miercuri, 23 mai 2012

CONCURS !


          Bine va regasesc la un nou concurs organizat pe blogul meu de aceasta data !
Premiul dupa cum usor se poate observa, consta dintr-un unt-de-corp-Honey si o crema pentru piele atopica "Perfect skin" (Crema este destinata pentru ingrijirea pielii atopice, pe care o hidrateaza si vindeca .Datorita compozitiei bogate in ovaz, galbenele si musetel, calmeaza iritatiile pielii , reduce uscarea ei si calmeaza pruritul .) Ambele recipiente sunt de 50 ml.

REGULILE CONCURSULUI:

1.Doar daca aveti (ori copilul )piele atopica.
2.Sa urmariti blogul magazin .
3.Like la pagina de  facebook .
4.Doresc un review pentru crema "Perfect skin", cu poza inainte de folosire si dupa folosire.
5.Share si link-ul catre share pe care il lasati la inscriere.
6.Barbatii nu au ce cauta in concurs.

                     Ex. Eu/copilul am/are pielea atopica.
                           Urmaresc blogul cu numele x.
                           Like cu numele y.
                           Accept sa trimit poza cu pielea inainte si dupa folosire.
                           Share si link-ul aferent.

Am rugamintea sa recomandati si persoanelor pe care le stiti cu aceasta problema !
Imi rezerv cateva zile de la extragere pentru a trimite coletul, deoarece vor fi preparate la momentul respectiv.
Extragerea se va face cu random org. in data de 2 iunie.
Daca in timp de 3 zile nu voi primi datele de contact ,cu regret, premiul va merge spre alt concurent.
Daca intampinati probleme sau aveti nelamuri/intrebari va rog sa-mi comunicati pe pagina de facebook.

 INSCRIERILE  SE  FAC  AICI,  PE  BLOG !
                                                   
                                            VA  UREZ  MULT  NOROC !

duminică, 20 mai 2012

Crema tratament "Skin happy KaBea"

Pret 28 lei - 30 ml.


Aceasta este o crema tratament pentru ten combinat, predispus spre acnee, o crema naturala  100% ayurvedica ( pentru cine nu stie, ayurveda este medicina traditionala indiana si este cea mai veche stiinta a vindecarii ).Crema are ca scop reglarea excesului de sebum, strangerea porilor si prevenirea/tratarea petelor.Se foloseste pentru o ingrijire zilnica.

Ingrediente: ulei de jojoba, emulsifiant vegetal, pudra de bambus, activ cosmetic, pulbere ayurvedica de manjishta , pudra de urucum, acid lactic si conservant agreat Ecocert.
 *Uleiul de jojoba este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.
*Ceara emulsifianta (de origine vegetala) este un ingredient care ajuta la formarea unei emulsii, dandu-i "stabilitate".
*Pudra de bambus este remineralizanta pentru tenul obosit, da fermitate si tonifica pielea, este un bun matifiant al pielii grase, absoarbe transpiratia si confera o compozitie satinata .
*Activul cosmetic are origine naturala si are proprietati de reglare a sebumului si trateaza acneea juvenila sau intarziata), este antibacterian ,iar aplicarea regulata ajuta la normalizarea tenului.
*Pulbere ayurvedica de manjishta , pur naturala, are proprietati de purificare partipand la indepartarea impuritatilor din piele, astringent , ajuta la repararea tesuturilor, tonusului pielii, reduce ridurile si activeaza microcirculatia, depigmenteaza pielea afectata de la sarcina sau acnee, calmant, reduce inflamatia pielii.
*Pudra de urucum este un activ antioxidant si protector al pielii, are efect radiant, previne imbatranirea, formeaza bariera protectoare impotriva radicalilor liberi.
*Acidul lactic este hidratant, keratolitic si regleaza ph-ul produsului.

 Depozitare: Daca produsul este depozitat corespunzator,la rece si ferit de lumina,se va pastra minim 3 luni.Se prepara doar in momentul comenzii !







joi, 17 mai 2012

Corector pentru cosuri "Stop ! "

Pret 20 lei - 10 ml.

Acest corector de cosuri este un tratament impotriva lor cu ulei de arbore de ceai. Culoarea verzui a produsului data de clorofila, permite folosirea culorilor complementare pentru a face mai putin vizibile punctele inestetice ale cosurilor.

Ingrediente: unt shea nerafinat, ulei virgin nigella bio, oxid de zinc,clorofila, pigmenti naturali, apa , vitamina E si ulei esential de tea tree.
*Untul shea nerafinat contine o abundenta de ingrediente de vindecare, inclusiv vitamine, minerale, proteine ​​şi un profil unic, acizii graşi fiind un hidratant superior activ. Deja se stie ca ajuta in afectiuni ale pielii si boli, cum ar fi uscăciunea extremă, psoriazis, eczeme, dermatite, alergii ale pielii, infecţii fungice, pete, riduri, vergeturi. Untul de Shea are multe proprietati utile şi a fost utilizată în mod tradiţional ca un decongestionant si anti-inflamator .
*Uleiul virgin de nigella bio este un minunat anti-inflamator, anti-infectios, calmeaza pielea iritata si o vindeca, lupta impotriva radicalilor liberi, protejeaza celulele impotriva imbatranirii, foarte hranitor si regenerant, reface supletea si finetea pielii.Cu alte cuvinte, folosit in acest corector, uleiul vindeca datorita actiunii pe care o are si previne aparitia cosurilor.
*Oxidul de zinc este si el un pigment care are proprietati antiseptice si de protectie (protejeaza macerarea pielii), antibacterial (previne dezvoltarea bacteriilor pe piele), antifungic si este protector UV.
*Uleiul esential de tea tree este un dezinfectant puternic fiind unul din cele mai neiritante uleiuri antiseptice, antibacterian, antimicotic,.
*Vitamina E este antioxidant ( previne rancezirea uleiurilor ), blocheaza actiunea radicalilor liberi, anti-inflamator, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii , imbunatateste microcirculatia.

Featured Posts