Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

marți, 31 iulie 2012

Tonic hidratant "Tonicul"

Pret 18 lei - 100 ml.

Acest tonic este dedicat tenului mixt,gras ori congestionat, avand ca scop clar si precis hidratarea lui.Datorita apei de lavanda, amelioreaza iritatiile si calmeaza pielea, extractul de castravete improspateaza,hidrateaza intens fiind un bun descongestionant,iar acizii de fructe promoveaza reinnoirea celulelor.

Ingrediente: apa de lavanda, extract de castravete, acizi de fructe AHA, conservant agreat ecocert.

Utilizare: se poate pune pe o discheta demachianta si se sterge fata sau se poate pulveriza direct pe ten, ferind ochii.

 Depozitare: Daca produsul este depozitat corespunzator,la rece si ferit de lumina,se va pastra minim 3 luni.

miercuri, 25 iulie 2012

Concurs cu Ananaghi !


Ziua am inceput-o frumos , cu un concurs in colaborare cu  mamica ananaghi !
Sper ca de data asta veti ghici ce produse am pus in concurs ! Va rog sa cititi cu atentie regulamentul si nu va luati una dupa alta caci gresiti ! :)

                                 Va doresc mult succes si sper la final sa va placa ! :)

marți, 24 iulie 2012

Crema contur ochi " Ice "

Pret 20 lei - 10 ml.

Crema pentru conturul ochilor incearca sa umple ridurile fine , de expresie ale pielii , lupta impotriva cearcanelor . In acelasi timp hidrateaza, imbunatateste elasticitatea pielii si catifeleaza. Se tine la frigider si se aplica rece.

Ingrediente: ulei de orez, extract de plante, acid hialuronic, ovaz coloidal, apa, emulsifiant, conservant agreat Ecocert.

Uleiul  de orez este un puternic antioxidant, de 10 ori mai puternic decat vitamina E,protejeaza pielea de agresiunile externe, calmant si emolient datorita fitosterolilor din compozitie, activeaza microcirculatia,lupta impotriva imbatranirii cutanate, dreneaza si descongestioneaza, patrunde rapid in piele si o lasa moale si catifelata.
Extractul de plante are rol circulator, activ asupra microcirculatiei, descongestioneaza cearcanele .
Acidul  hialuronic este vegetal, atrage si retine apa in piele, formeaza o pelicula de protectie, umple liniile si ridurile, catifeleaza si este bine tolerat de piele.
Ovazul coloidal este un activ cosmetic ce calmeaza pielea, mentine si imbunatateste elasticitatea pielii, catifeleaza si hidrateaza, accelereaza regenerarea pielii.


duminică, 22 iulie 2012

Castigatoarea de la swwet-moms


Deoarece aici uitasem sa marchez evenimentul, o fac acum cu intarziere si scuzele de rigoare.
Castigatoarea concursului ce a fost gazduit de sweet-moms este.......intrati sa vedeti daca sunteti curioase ! :D
Felicitari castigatoarei si astept cu interes impresiile !

joi, 19 iulie 2012

Sampon par gras "Urzicuta"

Pret 28 lei - 150 ml.
NU    ESTE    PE    STOC !


Acest sampon a fost conceput pentru parul gras,datorita uleiurilor esentiale folosite.Pudrele de urzica si rhassoul ii dau samponului proprietati de purificare si fortifiere a firului de par,ajuta la stoparea caderii lui,redandu-i frumusetea si stralucirea,fiind de ajutor si in combaterea matretii.

Ingrediente : tensioactivi vegetali, pudra de urzica si rhassoul, acid lactic,extract de rozmarin, ulei esential de rozmarin si menta, conservant agreat ecocert.

Tensioactivii vegetali au rolul de a curata parul si de a face spuma.
Pudra de urzica ofera minerale (sulf, fier, siliciu, calciu, potasiu) si vitamine (A si C in special) benefice si  necesare pentru fortificarea naturala a parului, intarirea radacinii firului de par si redarea frumusetii lui naturale. Astfel ajuta si lupta impotriva caderii parului si eliminarea matretii. In plus, regleaza excesul de sebum al parului gras.
Pudra de rhassoul  este o pudra marocana ce are capacitatea extraordinara de absortie a grasimilor si impuritatilor precum o sugativa, care apoi se elimina prin clatire. Respecta "filmul " hidrolipidic al firului de par fara sa irite glandele sebacee.
Acidul lactic pus in produsele pentru par adauga stralucire acestuia, avand o afinitate foarte buna cu pielea si parul, promoveaza o buna hidratare si ajuta la indepartarea celulelor moarte(matretii).
Uleiul esential de menta stimuleaza circulatia, calmeaza mancarimea si iritatia pielii ,iar aroma calmeaza cefaleea si migrenele.
Extractul de rozmarin si uleiul esetial sunt utile in tratarea scalpului , parului gras si cu matreata.

Daca aveti impresia ca pretul este prea mare, vreau sa va spun ca doar recipientul m-a costat 8 lei . :(

                                                               Va doresc o zi frumoasa !

miercuri, 18 iulie 2012

Lapte de corp " Somnic pufos"

Pret 18 lei - 100 ml.
Acest lapte este minunat pentru fata si corp. El a fost conceput pentru pielea delicata a copiilor, dar se potriveste,de ce nu si mamicilor care doresc ceva lejer si hranitor.
Datorita uleiurilor esentiale promoveaza un somn linistit si "pufos".

Ingrediente: lapte praf  bio de migdale, pudra de miere, glicerina, apa, ulei esential de lavanda si portocala conservant agreat ecocert .

Laptele praf bio de migdale este hranitor, hidratant, protejeaza pielea pentru a nu se deshidrata, emolient ,calmeaza iritatia si inflamatia pielii , foarte bogat in antioxidanti si minunat pentru ingrijirea pielii copiilor.
Pudra de miere promoveaza si asigura hidratarea pielii, contine vitamine (inclusiv seriaB), minerale si aminoacizi care hranesc pielea si ii ofera elementele de care are nevoie, stimuleaza si accelereaza vindecarea ranilor si regenerarea pielii, catifeleaza pielea si calmeaza iritatiile.
Glicerina protejeaza pielea sa nu se deshidrateze fiind un bun emolient.
Uleiul esential de lavanda este cunoscut pentru proprietatile calmante, antifungice, promoveaza reinnoirea celulelor, calmant si sedativ.
Uleiul esential de portocala are proprietati antiinflamatorii, antiseptice, fiind folosit cu succes pentru tratarea infectiilor, oprind dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii, iar aroma are efect calmant.

                                                    Ce parere aveti mamici?

Nu uitati de concursul care se va termina maine cu sweet-moms !!!!!!!!!!

luni, 16 iulie 2012

Produse pe stoc in acest moment !

                          UPDATE: NU UITATI, ASTAZI ESTE  " Holiday discounts "
Deoarece stocurile au scazut substantial, am considerat ca este mai mult decat necesar sa anunt ce mai este pe stoc.La capitolul sapunuri nu prea se sta bine din varii motive, insa voi reface stocurile cat de repede pot,  voi veni si cu noutati care sper sa placa, in special pentru copii si de ce nu...si voua ! :D
Click pentru marire
 sapun-chamomile-flowers- 8 buc.
 sapun-sweet-grape - 4 buc.
 sapun-spring- 2 buc.
 sapun-scruby- 3 buc.
 sapun-de-lux-graceful - 3 buc.
 sapun-de-lux-cinnamon-milk - 5 buc.
 Sapun " Glassy Neroli " - 1 buc.








Cremele si sarurile de baie nu exista pe stoc, se prepara in momentul comenzii, dar am spus"ca sunt pe stoc" pentru ca am ingredientele necesare prepararii lor.

Click pentru marire











 

  In curand vor fi si cateva noutati , dar nu uitati, maine suntem in 16 si avem.... discounts!

luni, 9 iulie 2012

Concurs / giveaway cu sweet-moms



  Buna dragelor, :*
      Asa cum v-am obisnuit, am pornit un nou concurs sau giveaway asa cum va place voua sa spuneti ! :)
De data aceasta este gazduit de  mamica unei printese mititele si dulci , pe care deja multe dintre voi o cunoasteti !
Ca sa nu mai lungim vorba , va invit sa vedeti despre ce este vorba, atentie maxima la imagine :D (dati click pe imagine sa vedeti mai bine ) ...asadar sa-i dam "bice " la concursul organizat cu sweet-moms !


                                     MULT SUCCES TUTUROR SI O ZI MINUNATA !

Featured Posts