Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Set de 3 sapunuri "Bounty"


Pret 30 lei

1.Sapun "Craciunel" cu ulei esential de portocale,scortisoara si anason.
2.Sapun "Rose" cu ulei esential de geraniu .
3.Sapun "Lamaita" cu ulei esential de lamaie.


Aceste sapunuri cumparate separat vor fi la pret de 12 lei bucata, astfel vor fi salvati 6 ron.
Ingredientele folosite sunt sunt ulei de cocos, masline,ricin si palmier,ceea ce face ca aceste sapunuri sa curete delicat pielea si sa ofere o ingrijire speciala.

Balsam buze "Caramela "


Pret 10 lei

       "Caramela" a intrunit numai uleiuri reparatoare, minunate pentru ingrijirea buzelor ,fara a le incarca intr-un mod neplacut.Din nou am folosit activul bisabolol care il face un redutabil balsam  pentru ingrijirea buzelor .


Ingrediente: unt cacao, ulei de caise ,ulei de ricin, ulei de macdamia, ceara, bisabolo, pigment mineral,extract aromatic de caramel.






Balsam de buze " Caisa "

Pret 10 lei


               Acesta este un balsam reparator cu unt cocos, cacao si ulei de ricin.Sa nu pierdem din vedere compusul activ bisabolol ce are ca proprietati vindecarea si repararea pielii crapate si deteriorate a buzelor,un antiinflamator de nadejde,antibacterian si antifungic.Daca mai punem la socoteala si aroma de caisa......cred ca nu-mi mai ramane nimic de spus ! :)


Ingrediente: unt de cocos si unt cacao, ulei de caisa si orez, ceara, vit. E, pigment mineral, aroma de caisa.

Deodorant solid "My deo "

Pret 19 lei - 10 ml.

                        Aceast deo stik solid este 100% natural, neutralizeaza mirosul corpului datorita bogatiei de uliuri esentiale si a pudrei de alum. Cu ajutorul uleiului de galbenele, alantoinei si vitaminei E, ingrijeste delicat ,respecta pielea sensibila,fiind foarte potrivita pentru aplicare chiar si dupa pielea proaspat epilata.

Ingrediente: unt de cocos si cacao, ulei de galbenele, ceara, emulsifiant vegetal, pudra de alum,alantoina, vitamina E, uleiuri esentiale de chiparos si lamaie.

Crema gel de dus "Blackberry"

Pret 26 lei - 100 ml.-nu este e stoc
 

     Acest gel de dus este foarte cremos, minunat pentru piele normala ori uscata, lasa pielea moale, catifelata, hidratata si curata. Contine pudra de struguri,care dupa se stie are un continut bogat  de resveratrol care este cel mai puternic antoxidant de pana acum si confera caliatatea de redutabil aliat impotriva imbatranirii cutanate premature, da elasticitate si tonus epidermei, stimuleaza refacerea retelei de colagen pastrand supletea si fermitatea pielii.Pe langa toate aceste ingrediente, aroma de mure ii da savoare !!!!!!

Ingrediente: ulei de orez, emulsifiant vegetal. apa, tensioactiv vegetal, pudra de struguri, aroma de mure si conservant agreat ecocert.

Crema ten " Sweet apricot "

Pret 28 lei - 30 ml.
    
      Aceasta crema este recomandata pentru ten normal sau normal spre uscat.Ea este facuta exclusiv din ulei de caise, un ulei cu proprietati de regenerare, revitalizare,combate efectele imbatranirii pielii, toinic, emolient, hraneste intens pielea, consolideaza filmul hidrilipidic protejand pielea de deshidratare si da o stralucire reala tenului.In plus, a fost adaugat si un complex activ de hidratare care completeaza toate proprietatile minunate ale uleiului de caisa.

Ingrediente: ulei de caisa bio , emulsifiant vegetal , complex activ de hidratare, conservant, apa.

Balsam pentru corp "Winter balm "



Pret 25 lei - 100 ml.

     Acest balsam cremos si hranitor este minunat pentru protejarea pielii uscate si deteriorate, mai ales in anotimpul rece .Am folosit untul shea nerafinat care dupa cum se stie are minunate proprietati de hidratare,ingrijire si vindecare a pielii deteriorate,combinata cu ceara, care da o senzatie placuta si o hidratare optima,iar uleiul de orez este de 10 ori mai puternic antioxidant decat vitamina E, protejand pielea de agresiunile externe.
    Iata deci o combinatie excelenta 100 % naturala, ce vine in intampinarea pielii uscate care are nevoie de ingrjire !

Ingrediente: unt shea nerafinat, ulei de strugure si ceara. 








Demachiant "Soft "

Pret 28 lei -   100 ml.

                 Acest demachiant este creat special pentru curatirea zilnica a tenului, iar formula sa imbogatita cu lapte din ovaz coloidal hraneste, catifeleaza si curata usor pielea fara sa o usuce ! Demachiantul este foarte cremos si onctuos , avand un parfum delicat ce te invaluie placut !

Ingrediente: ulei de galbenele,emulsifiant vegetal, lapte din ovaz coloidal, conservant agreat ecocert, aroma cosmetica.

Featured Posts