aspect

duminică, 4 august 2013

Crema ten "Rosa"



Pret 28 lei - 30 ml.

Aceasta crema  este preparata din uleiuri versatile, utile oricarui tip de ten, dar mai ales celui normal ori uscat. Datorita proprietatilor uleiurilor crema stimuleaza regenerarea celulara, regleaza secretia de sebum, hidrateaza in profunzime dand stralucire tenului pe care il tonifica si revitalizeaza. 

Ingrediente: ulei de jojoba si macadamia, pudra de trandafir de Damasc, emulsifiant vegetal, alantoina, pigment mineral, conservant agreat ecocert, aroma de trandafir.

Uleiul de jojoba  este o ceara lichida produsa din semintele de Jojoba si e un ulei extrem de versatil, cu proprietati extraordinare pentru ten (nu numai).  Aceasta este foarte potrivit pentru persoanele cu o piele sensibila, stimuleaza regenerarea celulara, regleaza secretia de sebum, intarzie aparitia ridurilor. Are proprietati multiple,cum ar fi;
- previne deshidratarea si mentine apa in celulele pielii;
- nutritiv, penetreaza in profunzime, fara sa lase un film gras la suprafata;
- reechilibrant, regleaza secretia de sebum;
- calmant si cicatrizant;
- protector, emolient, potrivit pentru pielea sensibila;

- regenerant si anti-age, mentine elasticitatea pielii, activand metabolismul elastinei;
- netezeste si tonifiaza pielea.

Uleiul de macadamia  actioneaza ca o crema hidratanta, foarte confortabila, pentru că se absoarbe ușor  in piele si nu lasă reziduuri grase . Atunci când este utilizat în mod regulat pe piele, uleiul de macadamia poate înmuia, hidrata și chiar să adauge strălucire a pielii uscate sau deteriorate. Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii acest ulei  te poate ajuta la calmarea arsurilor solare sau la vindecarea iritatiilor acesteia. De asemenea , poate reduce efectele neplacute provocate de catre radicalii liberi pielii actionand ca un antioxidant puternic. Acest ulei poate fi folosit pe toate tipurile de piele,dar este deosebit de bun pentru pielea uscată sau matură din cauza procentului ridicat de acid palmitoleic. Acidul palmitoleic protejează pielea la fel cum o face sebumul uman. 

Pudra de trandafir de Damasc este cunoscuta în Ayurveda pentru a echilibra cele trei dosha. In cosmetica are rol de regenerare si tonifiere a pielii ,este calmant si amelioreaza iritatiile pielii, imbunatateste si mentine elasticitatea pielii.

Alantoina  este un ingredient activ , o biocomponentă de origine vegetalăextrasă din rădăcinile şi frunzele de Tătăneasă . În plus, reglează secreția de sebum, este un factor de regenerare şi revitalizare a pielii, contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanţi.

Produsul nu coloreaza pielea !
Pastrat in conditii optime, ferit de lumina si  caldura, el va avea o perioada de "viata "de peste 3 luni. Se prepara doar la comanda !
Recipientul are 30 ml.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts