Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

marți, 9 aprilie 2013

NOU: Unt de corp copii "Cremoso"

Pret 35 lei  -  100 ml. - nu este pe stoc

   Acest unt de corp este un amestesc de unturi si uleiuri,cu proprietati emoliente, ce catifeleaza pielea, o hranesc, o hidrateaza, vindeca, regenereaza si ofera elasticitate pielii.
Toate aceste proprietati il fac un unt de corp excelent si pretios pentru pielea delicata a bebelusilor si nu numai.Se resoarbe usor in piele,vindeca micile rani datorita galbenelelor si musetelului, fiind minunata pentru un masaj dupa baita micutilor, promovand un somnic usor datorita uleiului esential de lavanda.

INGREDIENTE: unt shea nerafinat, unt mango, ulei de cocos fractionat, ulei de galbenele, extract de musetel, vitamina E, ulei esential de lavanda.

Untul shea nerafinat dupa cum se stie este anti-inflamator, calmeaza iritatiile,  faciliteaza vindecarea pielii datorita continutului crescut de fitosteroli, hidrateaza si hraneste pielea in profunzime, intesiv, regenereaza, revitalizeaza si restabileste elasticitatea tesuturilor.

Untul de  mango este emolient, mentine hidratarea pielii, linistitor si relaxant lasand pielea matasoasa, are proprietati de regenerare si ajuta pielea pentru a restabili compozitia lipidica a acesteia si rehidratarea ei.

Uleiul de cocos fractionat este un ulei care se absoarbe rapid, fara a lasa film gras, fiind emolient si lasa pielea sa respire.

Uleiul de galbenele este puternic anti-inflamator, protejeaza impotriva degenerarii celulare, vindeca si ofera elasticitate pielii.

Extractul de musetel are principii active cu rol anti-inflamator de neegalat, bisabololul din compozitia lui avand si rol antibacterian, fiind de mare ajutor in ingrijirea pielii delicate.

ATENTIE: Produsul se prepara doar la comanda, se pastreaza in loc racoros , uscat si ferit de razele soarelui. Are termen de valabilitate cel putin 6 luni din momentul deschiderii recipientului, dar pastrat corespunzator. Ca orice fel de crema recomand testarea lui inainte de folosire.
Acest produs este 100% natural.

Featured Posts